Manolo Sánchez, de la mà dels magnífics, per la 38a Marató

magnificos

La Marató de València enguany serà de rècord pels Corredors inscrits, el nombre de dones o els països participants… però un dels més importants serà per un corredor de Llíria: Manolo Sánchez que té el rècord d’haver-hi participat cada any, des que va començar fa 38 anys. Ell és un dels «Quatre Magnífics» que ha corregut totes les edicions de la Marató de València.

Quasi tots els que van a caminar al parc de sant Vicent, coneixen a Manolo Sánchez. És la seua pista d’atletisme preferida, on entrena des de fa anys quasi cada dia i és molt comú creuar-lo corrent. Com cada any, abans de participar en la marató, Manolo està mal i li fa mal tot: «Tu ja tens experiència segur que l’acabes, em diuen, però primer s’ha de córrer-la i acabar-la. Els dies d’abans, pareix que tot te fa mal» diu amb humor i nervis.

«La primera marató, la vàrem córrer menys de 800 persones. Arribaves, aparcaves allí, et feies un cafenet, calfaves, parlaves i a córrer» recorda de les primeres vegadesa l’entrevista de la veu de Llíria quan complia 35 edicions en el 2015. Enguany seran 22.000 participants, i 8500 corredors de 90 països diferents. De fet, Manolo Sánchez i els magnífics, estigueren convidats a la Presentació de la Marató de València, juntament amb el campió espanyol, Martín Fiz.

Malgrat tots els canvis de la prova, Manolo gaudeix de córrer, i esta és la seua carrera fonamental de la temporada, on intenta com cada any retar el temps, el cos i sobretot com ell diu, el cap «és el que fa que les cames es moguen. Si no als 10 km abandonaries».

Manolo Sánchez, i altres membres del club d’atletisme Edeta, estaran el diumenge a l’eixida de la Marató de València per córrer i donar suport a Manolo per continuar a l’exclusiu club dels «4 magnífics».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here