La gran nit dels comerciants: I Gala del Comerç local a Llíria

Dissabte a la nit, el comerç de Llíria va celebrar la seua festa gran amb la realització de la I Gala del Comerç Local al restaurant la Porta de l’Aigua. Un acte innovador que ha organitzat la Federació de Comerç de Llíria per potenciar el comerç de proximitat. A la gala s’entregaren premis a comerciants del municipi sota el lema: «Junts som més forts».

Natxo Costa, Director General de Comerç y Consum, Francesc Ferrer, President d’Unió Gremial, Manolo Civera, l’alcalde de Llíria, Paco García, regidor de comerç, Reme Mazzolari, portaveu del PP, el Capità de la Guàrdia Civil, i Jorge Navarro, president de la federació de Comerç de Llíria.

A la gala es donaren els guardons dels comerciants que varen ser per:
Joan Manuel Miguel León pel seu treball a l’Ajuntament de Llíria, a l’àrea de dinamització econòmica, amb iniciatives com «la Fira al Mos Redó».
Toni Mira, de la Jijonenca, a títol pòstum, per la seua tasca a la Federació de comerciants.
Juan Motilla García, Vicepresident de la Federació, pel seu treball tant en la Federació com en Unió Gremial i en l’Observatori del Comerç.
Joyeria FalomirBodegas Ca Tino, per ser dos dels establiments més antics del municipi.

De fet, un dels moments més emotius va ser l’entrega de premis, a comerciants del Poble a Tino, de la bodega ca Tino per ser una de les tendes més antigues de Llíria i amb més implantació social al municipi.

A la gala es va parlar molt de comerç de proximitat, del tracte personalitzat, del «tu a tu», i sobretot de la força que tenen com a grup dinamitzador de l’economia local el xicotet comerç. El President de la Federació, Jorge Navarro, també va voler recalcar la importància d’este comerç en la vida que dóna als barris, amb la seua implicació en la vida cultural i social del municipi.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here