Pedro Vicente: «Que Sole ha costat 6000 euros és fals. Que ho demostre Mazzolari si pot»

El Concert solidari del dia de la Infància que es va celebrar el passat diumenge ha destapat la polèmica i s’ha colat al Ple de l’Ajuntament de dijous amb les preguntes de la Portaveu popular, Reme Mazzolari. Es pagà més que s’ha arreplegat? Venen artistes pagades a un Concert benèfic?. Estes i altres preguntes són les que hem fet a Pedro Vicente, regidor de festes i responsable d’este concert qui s’ha mostrat complexe de la polèmica que ha despertat este acte benèfic.

Quan ha costat el Concert benèfic del Dia de la Infància?

«S’està posant en qüestió què ha cobrat la gent que actuà en el concert solidari. No vaig a entrar en quantitats que són pùbliques. Només he de dir que el 90% del que ha costat el Concert són les despeses són producció de l’espectacle, la part tècnica, il·luminació, so, muntatge, infraestructura tècnica, tant de l’actuació com dels assajos» ha explicat Pedro Vicente, regidor de festes de l’ajuntament de Llíria. «Hem contractat una de les millors empreses, perquè els artistes locals s’ho mereixen» ha manifestat el regidor davant les crítiques de la portaveu del Partit popular al Ple.

«Sole Jiménez no ha costat 6000 euros, és fals. Que ho demostre Mazzolari si pot. Sole és ambaixadora d’UNICEF, per això la seua presència, res de què vingué a la campanya socialista. A més, ens ha felicitat personalment el director d’UNICEF espanya que s’ha quedat meravellat de la resposta i solidaritat del poble de Llíria. Per això, no entenem com la portaveu del PP ha encetat esta polèmica» ha afegit Pedro Vicente.

-Més enllà si són 12 mil o 6 mil, que vinga algú pagant a un Concert benèfic, és correcte?

«No imaginava que poguera fer mal amb els xiquets i amb una cosa solidària. Pensava que tenia límits ètics. Estem acostumats a la seua agressivitat amb l’alcalde i regidors, però clavar-se amb un concert benèfic per UNICEF és massa» ha criticat Pedro Vicente.

«I més quan el PP en què Reme Mazzolari era regidora, va gastar més de 158.000 mil euros sols en catxe per artistes en actes benèfics. Més de 58 mil euros en equips tècnics, total més de 200.000 euros gastà el PP en actes benèfics.

Nosaltres hem fet carreres solidàries per captar diners pel càncer, teatres pro ermita sant Vicent o sant Miquel, i esta dona no ha vingut a res, ni ha comprat el tiquet, sembla que ser solidària no va amb ella. Però a dinar convidada a actes com el de l’arròs amb bledes, sí, a això no falla» ha criticat Pedro Vicente.

-Perquè s’afegeix la segona part de Sole, més enllà del que ha costat, no era massa llarg?

El marc era perfecte per tots. Artistes locals, bandes juvenils, i l’ambaixadora d’UNICEF que es Sole. Els assistents quedaren molt contents amb l’acte. El President d’UNICEF m’ha cridat, i em sent orgullós del meu poble i la resposta solidària, s’acabaren les entrades en 24 hores. Em sent molt orgullós d’este concert. La pròxima la farem en el Pavelló perquè entre tot el públic que vulga.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here