Mazzolari: «Lamente que en lloc de rectificar, m’ataque personalment»

La portaveu del PP a l’ajuntament de Llíria ha lamentat les declaracions del regidor de festes, Pedro Vicente, davant el Concert solidari del dia de la Infància. «Que done dades, i que no m’ataque personalment. És la meua tasca d’oposició i fiscalització. Si hi haguera admés el seu error, això no haguera passat a majors» ha manifestat Mazzolari a este mitja de comunicació.

«Jo tinc vida personal i familiar, més enllà de la política, i acudeix als actes que puc. No vull entrar en dir, si jo aní als primers sopars del càncer de legislatura i ell no anà. No vull entrar en l’àmbit personal» hi ha rebutjat Mazzolari. «Estic fent una llavor de fiscalització i control de la tasca de l’equip de govern, no em pose en coses personals» ha manifestat la portaveu popular davant les crítiques de Pedro Vicente en la seua entrevista a La veu de Llíria.

A més, Reme Mazzolari ha confirmat que demanarà tots els RC del Concert «després del ple de l’Ajuntament, el divendres aní a demanar per registre d’entrada tots els RC dels concerts, perquè ja no em fie amb noms i imports. Estic convençuda que hi ha més. Ara vaig a tirar del fil. Si hagueren dit: és un acte de l’agenda i l’Ajuntament paga, ningú haguera dit res, però si ho anuncia com un concert benèfic, no és de veres». La Portaveu, també ha assenyalat que va preguntar per les actuacions anterior de Sole Giménez, que va actuar a La Sang en el marc del Desenjaz.

Segons assenyala la portaveu popular, Pedro Vicente ha doblat la quantitat del pressupost per la seua àrea. «Té 75.000 euros per l’agenda cultural estable i també 75 més per l’agenda musical estable. Més que cap Govern anterior».
Per la qual cosa, Reme Mazzolari ha afegit dos missatges pel regidor de festes:

1- Pedro el que ha de fer és deixar-se d’atacar la meua actuació i mostrar ell el contracte, a més a més de tot el detall de la resta de retencions de crèdit

2- jo tinc còpia del contracte, per tant tinc prova, però el regidor té l’obligació de fer-lo públic en la web de l’ajuntament per la Llei de Transparència, que complisca la llei i que es deixe d’enredrar. En l’ajuntament de Llíria, sols es publiquen els contractes menors dels regidors de Compromís, però no així els del PSOE, ¿Què ha d’amagar el PSOE de Manolo Civera a Llíria?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here