I tu, què opines?: Concert Solidari Dia de la infància

El Concert Solidari del dia de la Infància es va celebrar el diumenge 18 de novembre al teatre de la Banda Primitiva de Llíria. Un concert on actuaren unes 350 persones: la coral i grup instrumental Corigi Edetakids, amb Marcel·lí García; la cantautora local María Faubel, acompanyada per la Banda Juvenil de la Unió Musical; la cantant Krisha amb la música de la Banda Juvenil Primitiva.

La cantant Sole Giménez va tancar la vetlada amb l’acompanyament musical de la Sedajazz Kids Band.

I ací ve la polèmica: l’Ajuntament de Llíria va pagar, en un contract a l’empresa Sedajazz SL, un import de 9.288,74 euros per l’actuació. La portaveu popular, Reme Mazzolari ha criticat que en un concert solidari es pague més que s’ha arreplegat: 4000 euros.

 

I tu què opines?

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here