El CEIP Sant Miquel, amb la fundació del Valencia CF, organitzen el Torneig de Nadal

El CEIP Sant Miquel va signar un acord amb l’obra social del València CF a principi de curs i 14 alumnes del CEIP entraren en este projecte mixt, de xiquets i xiquetes, que vas més enllà de l’estrictament esportiu. «Els alumnes en risc d’exclusió social o pocs recursos estan becats per poder jugar futbol i transmetre valors de conducta positiva en l’esport» explica Àngel Yuste, director del CEIP Sant Miquel dels objectius d’esta col·laboració. Una col·laboració que els durà a organitzar el torneig de nadal de futbol a Llíria el 22 de desembre.

«La tradició esportiva d’este cole amb futbol, handbol, el basquet és molt forta, per això ens ha interessat esta col·laboració. Ara tenim un equip aleví en la lliga comarcal que va molt bé. Per motivar més, hem fet un conveni amb la Fundació del València CF» ha assenyalat Àngel Yuste d’este projecte social que permet a través de l’esport potenciar valors com el treball en equip i l’esportivitat.

«Els xiquets tots volen participar, hi ha un giri-gai en l’escola en este projecte molt gran. És materialment impossible que participen tots els interessats. Esperem créixer en este projecte perquè ha creat molta expectació al cole. De fet, s’ha quedat molta gent en la llista d’espera» comenta yuste sobre els resultats d’esta iniciativa.

«Els alumnes que porten una trajectòria positiva en el Projecte, tenen recompenses i això els fa molta il·lusió: tenen equipatge oficial, poden anar a vore partits de primera divisió al camp del València» comenta content de l’experiència pels alumnes. «Ara estan convidats per vore la «Champions Junior» aniran uns 200 alumnes de tota la comunitat, uns 20 o 30 seran del CEIP sant Miquel. Hi ha molta motivació. També el València CF té un equip femení en primera divisió, i les xiquetes d’este programa aniran a fer l’entrada al camp de l’equip, per promoure l’esport en igualtat» afegeix el Director del CEIP Sant Miquel.

«De tota esta col·laboració entre la fundació del València CF i el CEIP Sant Miquel, ha eixit el Torneig a 4 que se celebrarà este Nadal en el Pla de l’Arc on competiran «dos coles» de Llíria: Sant Miquel alevins i l’equip del Francisco Llois. També l’equip de Benissanó que són finalistes de la lliga i copa de l’any passat i el València CF que s’estrena com equip. Així que l’esport, la diversió i els valors estaran molt presents en este torneig de Nadal.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here