Paco Martín: El Concert del dia de la infància en imatges

Paco Martín ens té acostumats a les seues fotos de la confraria de Sant Vicent. Ara este fotògraf ens mostra el Concert de la Infància de diumenge en imatges. Una forma per reivindicar el Dia Mundial de la Infància que se celebra este 20 de novembre.

El concert ha reunit sobre l’escenari a més de 350 persones: la coral i grup instrumental Corigi Edetakids, liderats per l’edetà Marcel·lí García. La cantautora local María Faubel, acompanyada per la Banda Juvenil de la Unió Musical. La cantant Krisha amb la música de la Banda Juvenil Primitiva; i la cantant Sole Giménez, qui ha tancat la vetlada amb l’acompanyament musical de la Sedajazz Kids Band i la col·laboració especial del saxofonista i pioner del jazz a Espanya, Pedro Iturralde. A més, l’acte s’ha completat amb l’actuació del mag Samuel Pons.

 Estes són les fotos de Paco Martín d’este esdeveniment amb les quals felicitem a tots els xiquets el seu dia:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here