Una visita guiada permetrà descobrir El Clarín d’una forma diferent

Vols descobrir El Clarín d’una forma diferent?

Ixa és la premissa de la visita guiada que l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria ha preparat per al pròxim dissabte 17 de novembre i que farà una repàs per la història de la bicentenària societat.

La visita començarà en el lloc d’origen de la Banda Primitiva, el pati de Sant Francesc. Allí van sonar les primeres notes de la banda civil més antiga d’Espanya, fundada pel franciscà Pare Antoni l’any 1819.

Des d’allí s’iniciarà un recorregut cap a les instal·lacions de la Banda Primitiva, on es visitaran espais emblemàtics de la societat, com la Sala de Trofeus o l’impressionant Teatre-Sala de Concerts.

La visita és gratuïta, encara que per a una millor coordinació i organització, des de la societat, recomanem fer un avís a través del correu social@bandaprimitiva.es o a les xarxes socials de la societat: Instagram, Facebook o Twitter.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here