Lucía Sáez Argudo compleix 100 anys. Felicitats¡

 L’edetana Lucía Sáez Argudo  ha celebrat el seu aniversari més especial, pel que ha rebut la felicitació de tots els seus familiars i amics. I és que cent anys no es compleixen tots els dies, però Lucía ha aconseguit celebrar esta inusual efemèride que suposa arribar als 100 anys.

Una de les felicitacions ha sigut la de l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, qui no ha volgut faltar a la cita, amb la visita que ha realitzat hui al centre de majors on residix actualment. Durant la seua visita, l’alcalde ha conversat amb Lucía i li ha fet entrega d’un detall commemoratiu pels seus 100 anys, en nom de l’Ajuntament de Llíria i en representació de tot el veïnat de la localitat.

Durant la visita del primer edil, Lucía ha estat acompanyada pels seus companys i companyes de la residència i per part dels treballadors del centre, que han celebrat amb molta alegria l’aniversari de Lucía Sáez Argudo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here