L’Espai Jove de Llíria expedirà el Carnet Jove a partir del 19 de novembre

Els joves d’entre 14 i 30 anys podran obtindre el Carnet Jove a l’Espai Jove (Casa de la Joventut), a partir del pròxim 19 de novembre, gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Llíria i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). D’esta manera, l’expedició del carnet se suma al llarg llistat de servicis que s’ofereixen des de l’Àrea de Joventut.

 

El Carnet Jove proporciona una ampli catàleg d’avantatges. En l’àmbit local, el consistori edetà aplica descomptes del 37.5% en el transport municipal interurbà, rebaixes d’entre un 10% i un 20% en les activitats i esdeveniments culturals, educatius i turístics i un 10% de descompte en tots els viatges i activitats juvenils organitzades per l’ens municipal.

A més dels descomptes locals, hi ha un total de 1.680 empreses i entitats que oferixen descomptes a tota la Comunitat Valenciana als titulars del Carnet Jove, més de 40 en la comarca del Camp de Túria. I, per altra banda, hi ha una oferta constant i actualitzada de promocions especials, que es poden consultar a la web de l’IVAJ (www.ivaj.gva.es.)

L’horari d’expedició del Carnet Jove serà de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores a l’Espai Jove (Casa de la Joventut). Tots aquells que necessiten més informació, poden contactar per correu electrònic lliriajove@lliria.es o per telèfon al 607.03.77.96 o al 625.36.95.95.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here