Mancomunitat i Ajuntaments condemnen l’acte vandàlic a alcalde de Vilamarxant

La Mancomunitat Camp de Túria, conjuntament amb els Ajuntaments dels 17 municipis que la integren, ha manifestat el seu rebuig als actes vandàlics que des de fa mesos estan patint representants polítics d’institucions públiques i de partits polítics comarcals.

En concret, l’Alcalde de Vilamarxant va patir un atac amb oli de motor el passat 12 de novembre en la façana de la seua casa. I no era el primer que patien els membres de l’equip municipal segons ha informat el mitja de comunicació comarcal Infotúria.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines,  Dolores Celda, ha explicat que «hem remès una declaració institucional perquè siga aprovada en els plens mostrant nostra més enèrgica i ferma condemna a aquest tipus d’agressions que són fruit de conductes totalment anti democràtiques». Així mateix, volem mostrar «el nostre suport i solidaritat amb els qui s’han vist afectats per aquest tipus d’agressions per la seua mera condició de representants polítics. Considerem que aquest tipus de fets són intolerables en una societat democràtica».

També l’executiva del PSPV-PSOE de la Comarca ha escrit un comunicat condemnant els fets a Vilamarxant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here