El Pla de municipalització permetrà contractar un nou tècnic de joventut

tecnics municipals

El dimarts la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra,  presentà el Pla de municipalització de les polítiques de Joventut 2019-2023 que permetrà la contractació de 96 professionals de joventut a 64 ajuntaments de més de 20.000 habitants. Entre estos ajuntaments es troba Llíria.

Els tècnics de la Regidoria de Joventut, acompanyats per la regidora Mª Cruz García, van assistir este dimarts a la presentació del Pla de municipalització de les polítiques de Joventut 2019-2023. Es tracta d’una nova iniciativa de la Generalitat, amb una dotació econòmica de 3.3 milions d’euros, que pretén consolidar la xarxa jove de les entitats municipals.

L’edila edetana ha valorat molt positivament esta iniciativa perquè la contractació d’un nou empleat a l’Àrea de Joventut suposarà “un gran impuls per a les polítiques de joventut del nostre municipi, ja que enfortirà l’àrea i podrem donar millor resposta a les necessitats de la joventut”.

El Pla de municipalització de les polítiques de Joventut 2019-2023 s’ha marcat com a eixos d’acció la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i l’equitat del territori, seguint l’estratègia de la Llei de Polítiques Integrals de Joventut. Durant els pròxims cinc anys, el pla farà possible la contractació d’un total de 542 professionals de joventut que s’incorporaran a la Xarxa Jove.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here