El CIEM Unió Musical rebrà un 40% més d’ajudes en el pressupost de la Generalitat 2019

El CIEM vora incrementat un 40% les ajudes destinades al finançament de les despeses generades per la impartició del grau elemental de música de forma integrada amb els ensenyaments d’educació primària cursats per l’alumnat del Col·legi Unió Musical de Llíria. Així ho ha anunciat el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia davant el Pressupost 2019 de la Generalitat on ve assenyalada esta partida.

Per Garcia «suposa la reparació d’un greuge que el govern de Camps va causar a la Ciutat de Llíria, quan es van reduir les aportacions de 160 mil euros anuals a tan sols 107 mil en l’any 2009. «Des de Compromís hem estat reivindicant any rere any que este greuge es solventara. En 2019 el Govern del Botànic i el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, han fet una aposta decidida per a que la Capital Valenciana de la Música per excel·lència de tota la Comunitat, puga continuar gaudint amb garanties d’este Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals, el qual va ser pioner en tot l’Estat Espanyol quan es va constituir i continua sent una referència destacada de molts estudiosos de la cultura musical» ha manifestat Garcia.

COMPLIMENT CONVENIS AMB LES DUES SOCIETATS

Igualment, Garcia apunta que, el Consell està complint des de principi de legislatura amb les dues societats musicals de la Ciutat, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria, amb els compromisos adquirits del finançament i pagament de les anualitats per a l’ampliació del Centre Social i nou Centre d’Innovació Musical, respectivament. Per a 2019 es destinaran 250 mil euros per a la Unió Musical i 150 mil per a la Banda Primitiva, tal i com està estipulat en el programa de pagaments acordat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here