El I Trail Llíria, un emotiu homenatge al corredor mort a la Buitrera

La setmana passada es donava la veu de l’alarma: un home moria mentre corria per la Buitrera. Es tractava de Miguel J.P. natural de la Pobla de Vallbona i que vivia a Benaguasil, amant del running i gran aficionat a totes les proves de la Comarca Camp del túria. De fet, Miguel, el diumenge passat estava entrenant per disputar este primer trail Llíria, Circuit Camp del túria, quan va patir un infart i va caure a terra, colpejant-se amb una pedra mortalment.

Este diumenge 11 de novembre, el Trail de Llíria ha volgut rendir homenatge a este corredor tan conegut i volgut a la comarca, i ha començat la carrera amb un emotiu minut de silenci en el seu honor mentre tots els corredors en senyal de respecte han obert un corredor cap a l’eixida de la carrera, per on han passat els seus familiars, entre ells la dona, la germana o el seu fill. A més, el dorsal 1, ha estat entregat a Miguel, en un sentit homenatge del món del runner a este corredor aficionat de la comarca.

Després ha començat la carrera i la millor forma d’homenatjar-li ha estat fer allò que tant agradava a Miguel: Córrer, gaudir de la natura, i dels companys.

La carrera ha eixit de la plaça major a les 9, i ha començat el seu recorregut cap a sant Miquel amb Miguel J.P. corrent simbòlicament entre ells.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here