Una multinacional argentina AOM adquireix 30.000 metres2 a Carrasses

La multinacional argentina Advanced Organic Materials (AOM), ha adquirit una parcel·la de més de 30.000 metres quadrats al polígon Industrial de Carrasses, on pretén iniciar la seua implantació abans de finalitzar l’any amb una inversió propera als 10 milions  d’euros. L’empresa és fabricadora de productes especialitzats com tocoferoles naturals, vitamina I natural o fitoesteroles per a les indústries alimentària, cosmètica, farmacèutica i de biocombustibles, obrirà les seues portes a la Capital del Camp de Túria.

El Diputat autonòmic de Compromís i tinent alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha posat en valor les polítiques actives que el Consell del Botànic, i més concretament la dutes a terme per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació dirigida per Rafa Climent.

Per la seua banda, el Conseller d’Economia, ha destacat per la seua banda, la importància de la Inversió Estrangera Directa per augmentar la productivitat del nostre territori i fomentar la creació d’ocupació, per això, s’ha prestat una especial atenció a empreses com AOM des del Valencian Investment Desk ( Oficina de coordinació i impuls de projectes empresarials que afavoreixen la inversió tant local, nacional com estrangera i la creació d’ocupació), perquè es puguen implantar en polígons industrials com el de Llíria, amb una gran proyecció internacional i amb capacitat per a empreses de mitjà i gran grandària.

Segons el diputat de Compromís, aquesta ja és la tercera empresa que tria la Capital del Camp de Túria per expandir el seu negoci, tal i com han fet les industries de Power Electronics(90.000 metres quadrats) i Pintures Moltó (100.000 metres).

Carrases s’està convertint en punt de referència per projectar la indústria valenciana, polígon dotat amb superfícies de solars aptes per a aquestes multinacionals, amb comunicacions i serveis idonis per implantar nous negocis amb perspectives de futur, apunta García.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here