Concentració contra el feixisme a Bétera

Arran de les agressions feixistes sofrides durant la celebració del proppassat VIé Aplec de Camp de Túria a Bétera i davant de l’auge del feixisme tant a la nostra comarca com arreu del País Valencià, és necessària una resposta ferma i contundent.
És per açò que, tant l’Aplec com diversos col·lectius de les nostres comarques  convoquem el pròxim 15 de desembre, a les 19 h davant de l’Ajuntament de Bétera, a una concentració. 
Amb el lema «Juntes per la LLIBERTAT i contra el FEIXISME» volem mostrar el nostre rebuig, d’una manera unitària, a la intolerància i a aquelles persones que odien tot el que, simplement, siga diferent del que elles pensen que és la veritat absoluta.
Tant si hi podreu vindre com si no, al següent enllaç podeu trobar un formulari d’adhesió (individual o col·lectiva) juntament amb el manifest de la concentració: https://goo.gl/TxbpUK
En acabar la concentració, hi haurà una kafeta solidària i antirepressiva a l’Ateneu de Bétera de la que us informarem prompte. Perquè, a causa d’aquestes agressions, als problemes de l’oratge que vam tindre i al robatori posterior que vam sofrir, ens és menester evocar a la solidaritat de totes per a continuar amb el projecte autogestionat que és l’Aplec.
#NoPassaran #FeixismeMaiMés #15D #AplecDeCampDeTúria #JuntesHoPodemTot

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here