Marta i Edurne, Falleres Majors de Llíria en l’any del desè aniversari de la Junta Local

Les falles de Llíria han viscut un dels actes més significatius de tot l’exercici faller: l’exaltació de les falleres majors de Llíria 2019. En una vesprada repleta d’emocions, Marta Torres Expósito i Edurne Romero Lozano van passar a formar part de la història de les festa fallera de la capital del Camp de Túria.

El punt culminant de la gala va arribar quan l’alcalde Manolo Civera i el regidor de Festes, Pedro Vicente, els van imposar les bandes que les acrediten com a les màximes representants de les falles de Llíria. Minuts abans va ser el moment de les corts d’honor. La major està formada per Inma Gómez, Gemma Gea i Mª Ángeles Fernández, mentre que Lorena Fernández, Leire Sánchez, Olga González i Claudia Arnal acompanyaran a Edurne, representant al món infantil.

Les falleres majors de Llíria i les seues corts van estar acompanyades pels membres de Junta Local Fallera i per tota la comunitat fallera, que va omplir el teatre de la Banda Primitiva i que va aplaudir acaloradament a les seues màximes representants.

Marta i Edurne i les seues corts d’honor són les representants del col·lectiu faller en un any molt especial, perquè es celebra el desé aniversari de la Junta Local Fallera. Amb motiu d’esta commemoració, l’agrupació que aglutina les comissions del municipi, va realitzar un homenatge a totes les falleres majors i als presidents de la seua història, per la seua contribució, dedicació i entrega a la festa.   

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here