Accident a la Buitrera de Llíria

Este matí cap a les 10.30 s’ha donat la veu d’alarma al 112 dels bombers de valència: Un home que practicava senderisme per la zona de la Buitrera de Llíria havia patit un accident.

Els bombers, la policia i un helicòpter de salvament s’han mobilitzat cap a Llíria per realitzar el rescat. En arribar s’han trobat un home ensangonat, en estat molt greu. Sembla que s’havia caigut i s’havia colpejat fortament en el cap.

Un grup de corredors que preparaven el trail que es celebrarà el cap de setmana que ve a Llíria, estaven a la Buitrera entrenant, quan la Guardia Civil ha demanat la seua col.laboració per tractar d’indentificar a l’home accidentat.

De moment no tenim més informació, ampliarem la notícia amb les dades que ens arriben.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here