El Nou Palau de Justícia apareix als Pressuposts de la GVA per a 2019

El Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, anuncia que el projecte de Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2019 contempla per primera volta en l’apartat d’inversions, la construccio del Nou Palau de Justícia de Llíria.

Segons apunta Garcia, l’ajuntament de Llíria va cedir fa poc de temps una parcel·la de 2.050 m2 en el Pla de l’Arc que servirá per albergar les noves infraestructures judicials que donaran servei a les poblacions del Camp de Túria i de la Serrania.

El nou Palau te una previsió inicial per albergar vuit jutjats, el Registre Civil, Deganat i dependències per a les Forces i Cossos de Seguretat.  Un edifici modern concebut també perquè els col·lectius professionals, com a advocats i procuradors, disposen de les seues pròpies dependències per a desenvolupar la seua activitat amb major facilitat.

Per al parlamentari autonòmic, esta dotació en els comptes de 2019 suposa un pas endavant en la consecució d’un objectiu de Compromís i del Govern del Botànic de cara a la millora de les infraestructures judicials en estes comarques de l’interior.

Pla d’infraestructures judicials per a la Comunitat Valenciana

La nova seu judicial, amb una inversió de 17 milions d’euros s’inclou dins de les obres del Pla d’infraestructures Judicials per a la Comunitat Valenciana que la Conselleria va fer públic abans de l’estiu.

Aquest pla invertirà un total de 200 milions d’euros en la construcció de noves seus judicials a Alacant, Gandia (jutjat i fiscalia), Torrent, la Vila Joiosa, Mislata, Orihuela, Sueca, Alzira, Llíria i Xàtiva, així com la rehabilitació integral de les seus del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i dels jutjats de Benalua a Alacant, Ontinyent, Nules, Vinaròs i Torrevieja. A més, inclourà la millora de la seguretat i el manteniment dels edificis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here