Inma Riera: «Vull donar les gràcies a tots per fer de l’aniversari una gala màgica»

El passat dissabte el grup de danses el Tossal de Llíria celebrà al teatre de la Banda Primitiva el seu 20 aniversari amb una gala molt emotiva. Per l’ocasió comptaren amb una selecció d’aquelles peces més representatives així com de tots els cantadors, balladors o directors que han passat pel grup al llarg dels seus 20 anys d’història. La presidenta del grup de danses, Imma Riera ha volgut donar les gràcies públicament a través de la Veu de Llíria per una nit màgica.
Les interpretaren juntament amb el grup i convidarem balladors i balladores com Tica Garcia, Fran el xelvano»Carmelo SenaRicardo Cervera, Amparo Muñoz i Inma Sanchis Verdeguer que sempre han estat lligades al Grup.
Entre els Cantadors que actuaren destaquem a Lucia Peñarocha, Esperanza Esteso i Lorenzo Puchades que participaren en l’acte junt el Director orquestra Juanjo Aguado.
També agrair per l’arranjament de totes les peces a Veronia Amaya i Xavi Alamà per la Jota de Llíria.

Del Repertori musical dir que férem una selecció d’aquelles peces més representatives del grup al llarg de la nostra història com la jota d’Alfarp, el fandango de tres o bolero de Guadassurar.
En la primera part, interpretaren la JOTA DE VILAMARXANT una de les peces que fórem finalistes en el SONA LA DIPU DE 2009. Alta de les peces que aconseguirem ser finalistes en SONA LAXDIPU DE 2015 «la granaina de Montaverner» també arranjada de Veronica i a la veu de Lorenzo. De fet La Granaina va ser una de les grans de la nit amb la seua entrada cerimoniosa i el seu final amb solo de l’arpa i la veu de Lorenzo que ens posa a tots i totes l’ànima plena de sentiments.

A mi m’agradaria, com a presidenta del grup de danses i rondalla el Tossal de Llíria donar les gràcies Primerament a La Primitiva i al seu President Jose Luis Pérez per creure en aquest projecte i donar-nos totes les facilitats perquè fora una realitat. Al mestre Juanjo que amb la seua batuta magistral coordinà a la seua magnífica orquestra però també a la rondalla, cantats, i al cos de ball.
Paquita Nacher i Vicent Vidagany per fer de mestres de cerimònia.

A les dones que estigueren entre bambalines ajudant-nos en el vestidor i fent cura dels més menuts. I per últim en Majúscules al meu equip pel treball que han fet perquè tota la gala fora un èxit. Anna, Conxa, M Jesús. I especialment a Jose coordinador de la rondalla, a Robert, programes de mà, disseny de cartells, saludes, decoració de l’escenari, etc.
I sobretot a Mª ANGELES CORTÉS, la indumentarista del grup sense ella no sols aquesta gala sinó el projecte actual del Tossal no seria el mateix, la seua implicació i bon criteri és una peça clau del Tossal. 
Jo estic satisfeta de tindre-la a ella i a tots en el meu equip. Gràcies a tots i totes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here