L’Escola d’Adults, amb uns 800 alumnes, arranca el curs amb el berenar de benvinguda

Fa unes setmanes que les classes de pintura, ceràmica, disseny o el taller d’artesania o cinema … del curs 2018-19 de l’Escola d’Adults van en marxa. Però esta setmana s’ha celebrat el tradicional berenar de benvinguda, amb el qual l’associació d’alumnes de l’escola rep als quasi 800 alumnes que enguany s’han matriculat en l’EPA.

El director de l’escola, Nico Marco ha fet el discurs de benvinguda, on ha ressaltat a més de les matèries que aprenen, que «la convivència crea un espai on es realitzen els somnis de tots».

Després del discurs, ha començat el berenar amb cocots, entrepans i dolços que han servit d’excusa per compartir una estona entre tots els membres d’esta escola que creix any darrere any.

Però, l’Escola d’Adults tenia altra cosa per a celebrar. I és que l’Associació d’alumnes d’esta escola s’introdueix en el món digital, s’actualitza a les xarxes socials i estrena el nou Facebook. Si t’interessa saber totes les activitats, vore les fotos dels actes o el curtmetratge del taller de cinema de l’escola només has de clicar a esta direcció.

https://www.facebook.com/alumnesepalliria/

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here