Llíria sobreviu a una apocalipsi zombi

Divendres a la nit, més de 250 jóvens varen recórrer els carrers de Llíria intentant sobreviure a l’apocalipsi d’un atac zombi que va patir el nostre municipi. I és que la Regidoria de Joventut havia organitzat una espècie de gimcana del terror «Last day Zombie«, on els concursants havien de superar proves en un recorregut pels carrers i edificis de Llíria com l’espai-Jove o el parc de la bombilla i sobreviure a l’atac dels zombis.

Des de les 22 hores fins a les 4.00 de la matinada, Llíria es va convertir en un tauler de joc, on es va desenvolupar l’acció. Sant Miquel, Mura o el parc de la Bombilla varen ser l’escenari d’esta invasió.

Cada vegada que un zombi tocava un concursant este es convertia en zombi i passava per l’espai de joventut, on una sessió de maquillatge  canviava als veïns de Llíria fins a convertir-los en terrorífics zombis.

Esta gimcana és una mescla d’esport, joc en equip on has d’interactuar i cooperar per poder superar les proves al llarg de tota la nit i trobar les vacunes per sobreviure al virus. El joc es divideix entre supervivents i zombis. La idea és evitar ser capturat pels zombis fins a ser evacuats i salvats. A més dels concursants, i els zombis, també estan els militars.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here