El Fòrum d’Ocupació ofereix més de 50 llocs de treball d’empreses de la zona

 

La jornada ‘Llíria T’Ocupa’ arriba el pròxim 9 de novembre al centre Multiusos on s’impartiran conferències i xarrades per a la millora de la recerca d’ocupació i hi haurà diferents estands informatius per a ajudar a aconseguir este objectiu als assistents. A més, les empreses col·laboradores, que oferixen més de 50 llocs de treball, realitzaran entrevistes als candidats que s’hagen inscrit prèviament a través de la web www.lliriatocupa.es.

 

“Les polítiques actives d’inserció laboral són una prioritat per a este equip de Govern i per això posem en marxa, per primera vegada, esta iniciativa al nostre municipi, que facilita el contacte entre els generadors d’ocupació i les persones aturades”, ha senyalat el regidor de Promoció Econòmica, Ferran Pina.

 

Les persones inscrites en el I Fòrum ‘Llíria T’Ocupa’ tindran l’ocasió de participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses de la zona, com ara Power Electronics, Tejas Borja, SRG Global, Carrefour, Decathlon, Leroy Merlin, Adecco, entre altres,  així com d’assistir a conferències sobre tècniques per a millorar la seua ocupabilitat i la cerca activa de treball, impartits per reconeguts experts en la matèria.

«A través d’esta jornada per l’ocupació, els assistents tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de Recursos Humans, prèvia inscripció a les ofertes publicades en la web”, ha explicat Ferran Pina.

 

El termini per a inscriure’s en esta trobada finalitza el 5 de novembre. La jornada es celebrarà de 08.30 a 14.30 hores. La programació completa i les ofertes de treball es poden consultar en la web www.lliriatocupa.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here