Llíria llança una campanya per a eradicar els abocadors il·legals

La Regidoria de Sostenibilitat ha llançat una nova campanya per a eradicar els abocadors incontrolats, que han proliferat per tot el municipi en les últimes setmanes. El fem, els trastos i les runes s’han concentrat en les cunetes i zones pròximes als contenidors, com a conseqüència de conductes incíviques.

Els operaris de la Brigada de Residus Urbans i la Brigada de Camins, amb mitjans mecànics i humans, són els encarregats de coordinar els treballs de replega dels residus, que han començat esta setmana. Durant els pròxims dies, els treballadors municipals “realitzaran un pla de xoc per a eliminar tones de residus d’estos abocadors il·legals” ha declarat la regidora de Sostenibilitat, Elena Jiménez, “amb el reforç dels empleats que s’han incorporat per mitjà del Pla Municipal d’Ocupació 2018”.  

Una vegada que els punts d’abocament estiguen lliures de residus, s’informarà la Policia Local perquè pose en funcionament un dispositiu de control, que intensifique la vigilància en aquelles zones, en les que l’abocament il·legal dels residus es produïx de forma més reiterada, amb l’objectiu de sancionar els infractors.

Des del consistori, es demana la col·laboració de la ciutadania per a localitzar i denunciar estes conductes incíviques. A més, s’insta a utilitzar l’ecoparc, amb un ampli horari d’obertura, i els servicis especialitzats porta a porta de replega de poda i efectes. “És incomprensible que, amb tots estos recursos, encara existisquen este tipus d’accions incontrolades”, ha sentenciat Jiménez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here