15 de novembre, l’alcalde Manolo Civera declara com investigat

El pròxim 15 de novembre el jutge d’instrucció de Llíria ha cridat a declarar com investigat a l’alcalde de Llíria, Manolo Civera. Després que l’audiència de valència ha admet a tràmit la querella presentada per la regidora del PP a l’ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari per vulnerar el seu dret a la documentació.

Manolo Civera qui s’ha mostrat molt afectat davant este requeriment judicial ha manifestat que segons s’ha adonat este matí, “haurà d’anar davant els tribunals, per presumpte maltractament a la regidora del PP, Reme Mazzolari i per obscurantisme. Segons pareix, ja ha començat la campanya electoral i hauré d’aguantar situacions enrevessades com aquesta. No ho entenc” ha declarat Civera que venia de parlar amb els advocats. “Pareix que quedarà en res, però ja s’ha d’anar als advocats i jutges” ha lamentat l’Alcalde.

Per la seua banda, Reme Mazzolari ha explicat a este mitja de comunicació que va ser Manolo Civera qui la va denunciar a ella, per fer públics uns informes en una xarxa socialque no es podien traure a la llum. “Però jo no vaig ser, i l’anterior secretari ho va constatar. Així que, en aquell moment 2016, li vaig posar dos querelles, una per falsa denúncia, i altra per drets de l’honor, primer per vulnerar els meus drets a la informació i segon per insults al Ple de l’Ajuntament. Ha prosperat la querella per vulnerar els meus drets a la informació, que a més està avalat pel síndic de greuges. Que no s’ho prenga de broma, pot acabar en inhabilitació pública ha assenyalat Mazzolari.

Unes denúncies que vénen de 2016. Primer, el jutge de Llíria ho va desestimar per dues vegades, però el passat 27 de juliol, l’Audiència de València ho va admetre a tràmit i va tornar l’expedient al jutge perquè comence la instrucció. Serà el pròxim dia 15 de novembre quan el jutge cride a declarar a l’alcalde de Llíria, Manolo Civera.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here