Una veïna de Llíria participa en el collage per lluitar contra el càncer de mama

Hui, 19 d’octubre es celebra el dia mundial contra el càncer de mama. Per això hem volgut contar la història de Juani Garcia, una xica de Llíria a la qual han diagnosticat càncer. També sa mare i la seua germana estan lluitant contra esta malaltia. Lluny de rendir-se han volgut participar en un projecte de Lídia Pérez Abellán, per posar rostre a les persones en un “college” amb 160 dones més, i un home, per visualitzar esta malaltia, demanar diners per la investigació, i normalitzar una situació dura però real: “Estic orgullosa de formar part d’ell, de col·laborar i així poder donar visibilitat reial a esta malaltia. NO és una publicitat, és la realitat. No som números, som persones, la majoria dones que ens ha tocat, res hem fet per contraure-la, és així de simple, és un percentatge i ahí estem” ha afirmat esta lluitadora nata de Llíria.
“Hui és dia de reivindicacions, de demanar ajuda a les institucions perquè incrementen les partides en INVESTIGACIÓ, ens fa molta falta, sense ella no acabarem mai amb esta crua malaltia” assenyala juani en un dia marcat amb un llaç rosa al calendari.

Juani l’operen en unes setmanes “la meua germana ja està en tractament i és prou dur anar les dues juntes, però tenim força i juntes anem a lluitar” ens conta amb una fortalesa que es contagia i que també volem transmetre en esta notícia.
Aprofite hui i estes paraules per agrair a totes les persones que estan al meu costat en estos difícils moments, a la meua família , el meu home, els meus fills (per patir els moments de felicitat i de tristor), a la meua germana (per compartir lo bo i lo roin, et vull molt), al meu cunyat per ser tan pacient, als meus nebots per traurem rialles. A les meues cosines i cosins, a la família que no sent sang és mes, a la rubia, a la família política, als meus companys i companyes de treball que m’heu demostrat el voler (quines ganes de tornar a donar guerra), a les meues xiques, als missatges de veu, imatges o simplement un emoticono que diu que esta ahi (disculpeu quan conteste al segon dia). Sols dir-vos que vos estime a rabiar, que d’esta eixirem, que anem a totes i anem a guanyar . Esta malaltia té la seua part negativa però sense cap dubte la positiva, que sou tots vosaltres” ha manifestat al seu Facebook.

Molta força a tota la família de Juani Garcia, i molt d’ànim¡¡

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here