Dissabte tots a córrer la IV Carrera Nocturna Monumental «Meravelles Llirianes»

El 20 d’octubre és el dia escollit per a disputar la quarta edició de la Carrera Nocturna Monumental de Llíria. Enguany la carrera afegix la denominació “Meravelles Llirianes”, en una nova aposta de Turisme Llíria, patrocinador de la cursa, per realitzar una promoció atractiva i singular del patrimoni turístic i cultural del municipi.

La IV Carrera Nocturna Monumental “Meravelles Llirianes” discorre per un circuit urbà i rural, amb diferents desnivells, amb zones d’asfalt, terra i sendes municipals; que visita la major part dels recursos monumentals de la capital del Camp de Túria, entre els que destaquen l’ermita de Santa Bàrbara, el Tossal de Sant Miquel, la Vila Vella amb cim a l’església de la Sang i altres monuments, com l’església de l’Assumpció, les seus de les societats musicals o Ca la Vila.

“Tots estos elements fan que esta carrera tinga un encant especial que la diferencia d’altres competicions similars” explica el regidor de Turisme, Paco García. “Vull agrair l’esforç que fan, any rere any, els membres del Grup Esplai Esportiu “Amics del Camp de Túria” que ens ofereixen una oportunitat única de combinar l’oci, l’esport, el turisme i el patrimoni, en un entorn immillorable com és la nostra ciutat”.

L’eixida de la carrera serà a les 19.30 hores des de la plaça Major de Llíria. Les inscripcions seguixen oberts fins el pròxim 18 de novembre, de forma presencial a Twinner Edeta Running o, telemàticament, a través de la web www.megustacorrer.com. A més, els ressagats podran inscriure’s a la línia de meta, minuts abans de l’inici de la cursa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here