Llíria busca el millor curt amb la dona de protagonista en “2 minuts d’Igualtat”

Llíria buscarà el millor curtmetratge amb la dona com a protagonista, en la tercera edició del Concurs de curts “2 minuts d’igualtat”. Este certamen, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’emmarca dintre de la programació d’igualtat amb motiu del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona 2018.  

En este sentit, el concurs “2 minuts d’igualtat” està dirigit als joves d’entre 14 i 25 anys, que podran presentar treballs realitzats de manera individual o en grup. Els treballs han de ser originals, amb una durada màxima de dos minuts, i no podrà aparèixer, en cap lloc, el nom del autor o autors del mateix. Els curtmetratges poden haver-se gravat amb un telèfon mòbil, càmera fotogràfica, càmera d’acció o tauleta dàctil. De tota manera, els autors podran editar, posteriorment, els curtmetratges amb eines externes.  

Un jurat especialitzat serà l’encarregat d’escollir els guanyadors, que s’anunciaran el pròxim 22 de novembre, en un acte que tindrà lloc a l’edifici Multiusos. El jurat repartirà dos premis per categoria. El primer premi per als curts presentats per joves d’entre 18 i 25 anys tindrà un valor de 250 euros i el segon premi, de 200 euros. Per la seua banda, els premiats entre els curts presentats per joves d’entre 14 i 17 anys rebran dos premis, amb una dotació econòmica de 200 i 150 euros, respectivament. A més, el públic elegirà el seu curtmetratge preferit, mitjançant una votació telemàtica, que rebrà un premi valorat en 200 euros.

El termini d’inscripcions està ja obert i els treballs es poden presentar fins al 16 de novembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Els participants hauran d’entregar de la fulla d’inscripció, junt amb el curtmetratge en una memòria USB. Si el curtmetratge està realitzat per diversos autors, s’haurà d’especificar el nom i DNI de tots els participants.

Segons la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, este concurs “és una oportunitat perquè la joventut reflexione i plasme la seua visió al voltant de la violència cap a les dones, a través de dos àmbits molt atractius per a d’ells com són el gènere audiovisual i la tecnologia”. Per això, el certamen forma part de la programació trimestral del Pla d’Igualtat Municipal, que centra el seus esforços en la formació i el públic juvenil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here