Llíria felicita el Refitel Bàsquet per la quarta Lliga Valenciana

L’alcalde Manolo Civera i membres de la Corporació Municipal han rebut al Refitel Bàsquet Llíria, en una recepció oficial a Ca la Vila, coma homenatge per la seua victòria en la Lliga Valenciana en la categoria EBA, competició en què club es va proclamar campió.

Durant la recepció, el primer edil ha fet entrega d’una placa commemorativa al primer equip del club edetà. A més, ha aprofitat l’ocasió per felicitar-los “per este nou èxit del club, que suposa una nova alegria per a tots els amants del bàsquet en la nostra localitat. El vostre triomf ens fa rememorar l’emoció d’aquells que hem passat tantes vesprades màgiques al pavelló Pla de l’Arc”.

Amb esta victòria, el Refitel Bàsquet Llíria suma la quarta Lliga Valenciana al seu palmarès, després dels títols aconseguits els anys 2008, 2010 i 2011. L’equip es va imposar al TAU Castelló B en un intens partit amb un marcador final de 73 a 77. A més de la victòria, el jugador edetà Victor Pérez es va emportar el guardó a Millor Jugador de la final.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here