El bus municipal implanta nous horaris a partir del 15 d’octubre

El servei de bus municipal implanta nous horaris, a partir del pròxim dilluns 15 d’octubre, amb noves línies i cobertura a noves franges horàries. La Regidoria d’Obres i Serveis introduix els nous horaris, amb l’arribada de l’horari d’hivern.

La principal novetat és que les línies de la xarxa amplien el servei, amb viatges des de primera hora del matí, concretament a les 06.55 hores, amb “l’objectiu de facilitar l’arribada de la ciutadania als centres de treball, estudi o als serveis sanitaris a les huit del matí” ha explicat el regidor de Serveis, Francesc Fombuena. “Les millores perseguixen impulsar, una volta més, el servei del bus municipal amb l’objectiu de fomentar la utilització del transport públic”.

La xarxa de l’autobús municipal s’amplia fins a set línies, amb la creació de la Línia 2-3, que realitzarà el recorregut de les Línies 2 i 3, amb un viatge a les 06.55 hores. Este servei permetrà l’arribada dels usuaris al Centre de Salut a temps per a la realització de les analítiques. En este sentit, la Línia 4 avança el seu primer viatge a les 08.11 hores des de la urbanització Camp de Llíria, amb què els usuaris arribaran al nucli urbà a les 08.35 hores. A la parada de Duc de Llíria-BBVA podran realitzar un transbord amb la Línia 1 o 2 per estar al Centre de Salut al voltant de les 08.40 hores.

A més, els nous horaris del bus municipal amplien el servei al Centre Cívic El Prat, que comptarà amb 10 serveis del bus municipal, repartits entre la Línia 1, amb sis viatges; la Línia 3, amb dos; i la Línia 2-3, amb dos viatges més.

Set línies de bus
L’entrada dels nous horaris del bus municipal, establix set línies diferents, que configuren la xarxa de l’autobús de Llíria.

Línia 1: Circular Urbà-El Prat-Hospital. Té un recorregut urbà que permet accedir a diversos barris de la localitat i al Centre de Salut, connectar amb el Centre Cívic El Prat a determinades hores i amb l’hospital comarcal. També permet arribar al Polígon industrial de Laboratoris Radi i de Carrasses.

Línia 2: Circular Urbanitzacions Est. Recorregut circular des de la parada de l’estació del metro, que passa per l’ambulatori, el polígon industrial de Rascanya i per la zona de les urbanitzacions el Regalón, la Sima, Alt de la Botigueta, el Secanet, Formidables, Corral de la Marquesa i Puig-i-lis, per tornar al nucli urbà i arribar novament a l’estació de metro.

Línia 3: Circular Urbanitzacions Nord 1. Ruta circular amb eixida i arribada a la parada del metro. Discorre per la zona de les urbanitzacions Corral de la Marquesa, Formidables, Jardí de Lauro, Verger,Oasi de Sant Vicent, Montejarque, Vall de Llíria, Xelardo, la Xelvaneta, la Clotxa del Cossí, Sant Gerard i el Caramello.

Línia 2-3: Circular Urbanitzacions Est i Nord 1. Ruta circular que reuneix els recorreguts de les Línies 2 i 3 amb dos viatges, a les 06.55 i les 10.00 hores.

Línia 4: Circular Urbanitzacions Oest. Itinerari amb trajectes d’anada i tornada amb eixida des de l’estació del metro. Recorre el polígon industrial de Montecollado i les urbanitzacions Sant Miquel, Montaragó, Moncati, Bonaire, Calabacín, la Mont-ravana i Camp Llíria.

Línia 5a: Circular Urbanitzacions Nord 2.  Recorregut circular que passarà per la Cooperativa Vinícola i per la zona de les urbanitzacions els Arcs, el Pedrer i la Joliesa tornant fins a l’estació de metro.

Línia 5b: Circular Cementeri – urb. La Buitrera. Ruta cap al cementeri i la urbanització de la Buitrera, tornant de nou a l’estació de metro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here