El Cole de Santa Ana conmemora el dia de la Comunitat Valenciana

El 9 d’octubre es commemora l’entrada de Jaume I a la ciutat de valència. Un dia que s’ha convertit en la festivitat de la Comunitat Valenciana i que el Col·legi de Santa Ana ha volgut celebrar amb la creació d’una senyera gegant entre els alumnes del centre. Una jornada on han obert les portes a pares i familiars per fer partícips a tota la comunitat educativa d’esta celebració.

Santa Ana ha preparat una jornada lúdic-festiva per conèixer millor la història de Jaume I i de la bandera de la Comunitat, la Senyera segons ens explica Mercedes Ludeña, directora del col·legi: «Els alumnes de 3r a 6è de primària han eixit en una ruta a peu, amb professors i pares per racons de la Llíria medieval. Per la seua banda, els d’1r i 2n de primària han fet màscares i cascos com si foren de l’època de Jaume I, ajudats pels de segon de l’ESO. A més, estos alumnes d’ESO han fet teatre sobre la Història de Jaume I« ens conta Mercedes de les activitats realitzades pel 9 d’octubre.

 

Després, tots els alumnes junts han acabat al pati, creant la senyera amb papers de colors, mentre sonava l’himne de valència. «Els de secundària han posat quatre files per fer la part blava i els altres cursos un paper continuo roig i altres de groc. Hem obert les portes de centre perquè entraren els pares i tota la comunitat educativa» ens conta de l’activitat que han realitzat al col.legi pel dia de la Comunitat Valenciana.

 

 

A més, el cole ha volgut col·laborar amb el taller Pentagrama«ens solidaritzem en els malalts de la salut Mental i hem fet fotos, tal com demanaren, amb el dit alçat per ajudar a donar visualització d’este col·lectiu.

Tot en una jornada per celebrar el dia de tots els valencians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here