Tots els guardonats de la primera edició dels Premis Jaume I

El dia 9 d’octubre a Llíria al matí se celebrarà la primera edició dels Premis Jaume I. L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores al Conservatori de Llíria i comptarà amb l’actuació de l’escola Música Temprana.

Uns premis que han recaigut en diferents entitats i associacions: l’Oficina Municipal de Promoció de l’Ús del Valencià, les Falles de Llíria, la Confraria de Sant Vicent Ferrer de Llíria, l’Associació Pentagrama, la Federació del Comerç de Llíria.

En la part educativa, el premi està compartit pel CEIP Sant Miquel, el CEIP Sant Vicent Ferrer, el CIEM Unió Musical. També les Bandes de Música rebran guardó: la Unió Musical de Llíria, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria.

Com a personalitats, tres hòmens molts relacionats amb el món de la música i la cultura rebran el guardó: Vicent Ros Pérez, el nostre col·laborador amb la secció Versos a l’Aire, el mestre Carles Subiela Ibáñez i Manuel Galduf Verdeguer

A més, dins de la programació per este dia de Festa de la Comunitat on se celebra l’entrada de Jaume I en la Ciutat de valència,  l’ajuntament de Llíria ha programat més actes culturals.

El dilluns dia 8 d’octubre a la vesprada presentació del llibre «Els valencians, des de quan som valencians?», de l’autor Vicent Baydal i a la nit, presentació del CD amb poemes d’Ausiàs March, Roís de Corella i altres autors valencians conformen les lletres de les cançons del nou disc d’Andreu Soler «A Mar».

Dimarts dia 9 d’octubre: concert a la vesprada del cantautor valencià, Carles Dénia, al Teatre de la Banda Primitiva de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here