Nacho Rodilla rep la distinció al Mèrit Esportiu de la Generalitat

Nacho Rodilla LLiria

 Nacho Rodilla, rebrà el guardó de la Generalitat al Mèrit Esportiu, amb motiu de les distincions del 9 d’Octubre que es celebraran demà al Cap i Casal.

Nacho Rodilla va debutar als 17 anys en la Lliga ACB amb el Ferrys Llíria i va jugar durant nou temporades amb el Pamesa València, amb el que va aconseguir una Copa del Rei (1998) i una ULEB Cup (2002-03). Ha sigut 39 vegades internacional amb la selecció nacional absoluta, amb la que va obtindre la medalla de plata en l’Eurobasket de 1999. En el seu palmarés també destaquen diversos subcampionats en competicions nacionals i internacionals.  El 2014, l’Ajuntament de Llíria li va concedir la Medalla de la Ciutat.

L’alcalde edetà hi ha assenyalat que es tracta de “un merescut reconeixement a un dels més grans esportistes que ha donat la nostra ciutat i tot un referent del bàsquet valencià. És un persona amb una extraordinària carrera esportiva i és un honor per al nostre municipi comptar amb veïns, que en este cas des de l’esport, han projectat la imatge de Llíria i de la Comunitat Valenciana per tot el món”. A més, “sempre ha manifestat amb orgull el seu origen llirià i hi ha col·laborat en diversos projectes esportius locals”, ha declarat Manolo Civera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here