Llíria posa en marxa el Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social

Llíria ha sigut l’adjudicatària d’una subvenció atorgada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a desenvolupar el Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social (PMICS) dins el Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social (PVICS). Este pla pretén fomentar la implementació d’unes línies directrius que serviran per a fomentar la inclusió i cohesió social dins el municipi.

Amb la redacció i posada en marxa del PMICS, Llíria pretén elaborar una diagnosi sobre la situació de pobresa i de desigualtat al municipi. Segons explica la regidora d’Inclusió i Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, “a més de la diagnosi el pla marcarà unes directrius d’actuació, objectius i accions que, en el termini que es definisca, marcaran les línies a seguir per les administracions locals”.

Les accions previstes combinen àmbits qualitatius i quantitatius dins el procés. Es començarà amb una anàlisi les dades demogràfiques, econòmiques i socials del municipi, així com una sèrie d’entrevistes grupals als agents socials rellevants. Al mateix temps que es duen a terme estes accions, s’habilitarà un formulari online, del que s’informarà sobre el termini per omplir-lo, per a garantir que tota la ciutadania de Llíria puga participar activament i deixar constància de les seues opinions i necessitats.

El desenvolupament d’este pla començarà el pròxim mes d’octubre i té prevista l’entrega del document final en desembre d’este any.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here