Festivitat de Sant Francesc: El primer acte oficial de la Majoralia 2019

El 4 d’octubre és un dia molt volgut per a l’església de Sant Francesc, ja que se celebra la festivitat del titular de la parròquia, Sant Francesc, i molts fidels s’acosten per rendir homenatge al sant.

Enguany a més tenia un al·licient: era el primer acte oficial de la Majoralia i dels clavaris 2019-20 de la Puríssima, que es varen elegir el passat 2 de setembre.

En primer lloc, es va realitzar una Missa Major en honor al sant franciscà, al voltant de les huit de la vesprada, on varen acudir els membres de l’OFS de Llíria, els Amics de Sant Francesc, la Junta de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, la Clavaria i Majoralia 2019. 

En acabar l’ofici, es va realitzar una xicoteta processó en honor a Sant Francesc pel Barri del Raval fins a retornar al temple parroquial. Un diaper recordar que Els franciscans es van establir en el Convent del barri del Raval, i són qui van transmetre la devoció i amor per la Immaculada Concepció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here