El Parc de Sant Vicent marc incomparable pel I Festival de Mascotes

Diumenge 7 d’octubre a les 11 del matí, el Parc de Sant Vicent es convertirà en la casa de les famílies i Mascotes que s’acosten a la primera edició del Famafest. «S’espera tanta afluència de públic que hem canviat la ubicació del festival. Ja no és el parc de la bombilla, sinó que la jornada es realitzarà al Parc de sant Vicent» comenta la regidora de sostenibilitat, Elena Jiménez, encarregada de l’acte.

Un lloc dels més emblemàtics que tenim a Llíria, que servirà per a una jornada lúdic-festiva««El I Festival de Famílies i Mascotes no és solament una jornada festiva, sinó que persegueix sensibilitzar i comprometre els participants en l’educació, la conscienciació i el respecte pels animals i per l’entorn en què viuen» ha explicat la regidora de Sostenibilitat, Elena Jiménez.

Una iniciativa on els protagonistes seran els gossets amb una passarel·la d’adopció i un concurs caní nacional puntuable, tant per al Campionat d’Espanya, com per al Campionat de la Comunitat Valenciana. A més Eva, la psicòloga de l’associació ASIA donarà una xarla– col·loqui sobre «Infancia y animalescómo educar a los niños en valores».

A més, peluqueria canina, activitats «pintacara» pels menuts, tallers de manulaitats per fer mocadors per les mascotes, actuacions teatrals, food trucks. I tot, al Parc de sant Vicent.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here