Hard GZ cap del cartell de l’Iberofest més solidari

El rap i la música urbana són les protagonistes de la tercera edició de l’Iberofest, que se celebra este dissabte 6 d’octubre, al pati exterior del Pavelló Pla de l’Arc. El festival, organitzat per la Regidoria de Cultura i Turisme, reunirà a artistes i grups de primer nivell en una sessió musical de més deu hores de duració.

 

El III Iberofest aposta per la solidaritat amb una entrada per valor d’un quilo de menjar no-perible, que es donarà a associacions de suport a ciutadans en risc d’exclusió social. “Amb esta entrada solidària, esperem recollir més de 1.000 quilograms de menjar” assegura el regidor de Cultura i Turisme, Paco García. “I, a més, apostem per la tasca social de música, perquè tots els artistes participants estan compromesos amb la lluita contra les desigualtats socials i així ho demostren en les lletres i rimes de les seues cançons”.

En este sentit, el festival ha organitzat un fairplay o  batalla de galls, en què huit participants lluitaran per convertir-se en el millor raper. Això sí, la principal norma d’esta batalla prohibix utilitzar llenguatge masclista, racista o homòfob.

El principal artista del III Iberofest és el raper gallec Hard GZ, que compta amb  videoclips amb milions de reproduccions a les xarxes i que, a més, ha impulsat diferents projectes solidaris a Colòmbia i altres països d’Amèrica Llatina. Hard GZ és el cap de cartell del festival, al que se sumen diferents artistes d’àmbit nacional i on no faltarà la presència de grups locals, amb la participació de MDMA, ReyMark i els artistes Jaykob Jay i Dollar Boy.

A més, els membres del programa d’integració social Gipsy Flow, impulsat per la Regidoria de Polítiques Inclusives, també tindran el seu espai en el festival, per mostrar tot allò que han aprés en les sessions d’este programa municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here