Mazzolari, vicepresidenta del Comitè Electoral Autonòmic del PP

 

La portaveu del PP a Llíria, Reme Mazzolari, ha estat elegida vicepresidenta del Comitè electoral autonòmic del PP que conformarà les llistes municipals i autonòmiques de tota la Comunitat Valenciana.

Dimarts es varen reunir la Direcció Regional dels populars per donar les primeres passes cap a la carrera electoral que s’acosta de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del 2019. A la reunió es va aprovar el comitè electoral autonòmic que estarà presidit per Luis Santamaria, que dirigeix la gestora provisional al capdavant del partit a la ciutat de valència i possible candidat per valència. La vicepresidenta serà la portaveu de Llíria, Reme Mazzolari i a més comptarà amb set vocals. El comitè s’encarregaran de fer les candidatures en els municipis de més de 20.000 habitants, designar als senadors i proposar al Comitè electoral Nacional les llistes elegides.

Al congrés del PP on va resultar guanyador Pablo CasadoMazzolari va ser comissionaria de la comunitat Valenciana. Reme, va anar a Madrida donar-li el vot de l’agrupació de Llíria on hi havia guanyat per àmplia majoria Casado contra l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santa Maria en les primàries celebrades el 5 de juliol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here