El Refitel Llíria guanya la Lliga Valenciana amb Víctor Pérez MVP de la final

Bàsquet Gandia 63 – 67 CEB Llíria.
El Refitel Llíria s’emporta la Lliga Valenciana
en la categoria EBA Masculina, jugada al pavelló Pérez Puig d’Alzira este dissabte a la vesprada. Amb este triomf, el Refitel Llíria suma la seua quarta Lliga Valenciana, després de 2008, 2010 i 2011.
Este trofeu és el primer títol oficial de la temporada que es disputa de la federació valenciana de Bàsquet i ha donat molt bones sensacions l’equip edetà amb l’entrenador Alejandro Mesa a capdavant. El Llíria va guanyar al TAU de Castelló B per 73 – 77 Club Esportiu Bàsquet Llíria en les semifinals.A més, el jugador del refitel Llíria, que acaba de tornar de jugar de la lliga francesa, Víctor Pérez s’ha emportat el guardó al Millor Jugador de la final.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here