El III Concurs de Pintura Ràpida “Pintor José Manaut» ompli els carrers de Llíria

La pintura ha pres este diumenge els carrers de Llíria, amb la celebració del III Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure “Pintor José Manaut”. Un total de 18 artistes han participat en la tercera edició d’este concurs, en què Blai Tomás d’Ontinyent s’ha proclamat guanyador del certamen i mereixedor d’un premi en metàl·lic de 700 euros.

El certamen ha repartit dos guardons més, amb una dotació econòmica de 500 i 300 euros, respectivament. El jurat ha concedit el segon premi a Gonzalo Romero de Marines, mentre que el tercer premi ha sigut per a Raúl Rubio de Rafelbunyol.

Des de primera hora del matí, els artistes han tret els seus llenços, pintures i faristols als carrers de Llíria, per realitzar els seus treballs “in situ”. Les seus obres havien de captar la vida diària del municipi: els seus carrers, paisatges, costums, patrimoni històric i, també, la seua gent.

Per quart any consecutiu, este certament cultural ha servit per fer un homenatge i recordar la figura de l’artista edetà José Manuat (1898-1971), alhora que oferix la possibilitat als amants de l’art de conèixer el treball i el talent de nous artistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here