José Miguel Maicas guanya el primer premi del Certamen “Pascual Enguídanos – George White”

 

El IV Certamen Literari “Pascual Enguídanos – George White” ha descobert els seus guanyadors. En la modalitat de llengua valenciana, el primer premi ha sigut per al nostre col.laborador i mestre del Francisco Llópis, José Miguel Maicas pel seu relat “Sobre el nivell del mar” que l’ha fet ser mereixedor del primer premi dotat amb un guardó econòmic de 800 euros. Un certamen de relats curts en valencià i castellà, organitzat per la Xarxa Municipal de Biblioteques, que ha comptat amb la participació de quasi 100 autors. El premi per al finalista ha recaigut en Carles Peñarrocha per la seua obra “L’imitador”, que s’emporta un premi de 400 euros.

Pel que fa als relats en la modalitat de llengua castellana, Sergio Mars ha aconseguit el primer premi amb “162,62”; mentre que Daniel Echevarría s’ha emportat el segon premi amb “Blurb y blarb”. La dotació econòmica d’esta modalitat han sigut també de 800 i 400 euros, respectivament.

Un acte que s’ha celebrat esta vesprada en Ca la Vila, on el regidor de Cultura, Paco García, ha sigut l’encarregat d’entregar els premis als millors relats de cada categoria, juntament amb Manuel Enguídanos, fill del prestigiós escriptor que dóna nom a este concurs.  

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here