Premis a l’Excel·lència Acadèmica per als 39 millors alumnes de Llíria

La ciutat de Llíria va fer ahir un reconeixement a la comunitat educativa del municipi, en un acte celebrat en la Llar del Jubilat i organitzat per la Regidoria d’Educació. Amb la presència de l’alcalde Manolo Civera i la regidora de l’àrea, Carmen Feltrer, es van entregar els guardons a l’alumnat amb el millor rendiment acadèmic del curs 2017-2018 i es va acomiadar públicament el professorat que es jubila enguany.

Enguany, els professors que van rebre l’homenatge van ser Juan Sancho, Dolores Bonet i Antonio Adriá del CIEM la Unió Musical; Amparo Ibáñez, Vicenta Cotanda, Concepción Tomás i Trinidad Tatay del CEIP Sant Miquel; Juan José Rubio i Filomena Ferrandis de l’IES Laurona; Francisco Adriá i Mª Isabel Sánchez de l’IES Camp de Túria; i Amparo Bañuls del Col·legi Francisco Llopis.

Per altra banda, es van entregar els Premis a l’Excel·lència Acadèmica per als 39 alumnes amb millor rendiment acadèmic del curs 2017-2018 que finalitzaren els estudis de Primària, Secundària, Batxillerat i Mòduls Formatius. Tots els guardonats van rebre un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic de 50 euros per a utilitzar en alguns dels comerços federats del municipi.

Els alumnes d’Educació Primària guardonats van ser Rafael Toledo del CIEM Unió Musical, Josep Vicent Bayarri, Adrián Rioja, Jorge García, Luis Blázquez i Mario Miquel Simeón del CEIP Sant Miquel; Úrsula Sancho, Ángela Ferre i Héctor Duce del Col·legi Santa Ana; Marcos Marín, Jordi Montesinos, Paula Navalón i Hugo Rodilla del CEIP Sant Vicent; i Pablo Pérez, Nuria Peñarrocha, Lorena Martínez i Lucía del Carmen Blanquer del Col·legi Francisco Llopis.

Pel que fa als alumnes de l’ESO, els distingits van ser Ara Pilar Caballero de l’IES Camp de Túria; Leyre Benet i Lorena Zaragozá del CEIM la Unió; Icíar Cuenca del Col·legi Santa Ana; Carmen Veses, Clara Lis, Andrea Avilés i José Veses del Col·legi Francisco Llopis; i Álvaro Gorrea, Rebeca Jiménez, Marc Cariñena i María Dolores Muñoz de l’IES Laurona.

Per últim, els millors alumnes de Batxillerat són Anna Lizondo, Noelia San Máximo i Irene Segura de l’IES Camp de Túria; Irene Barrera, Yasin El Bouzayry, José Miguel Navarro i Sara Fortea del Col·legi Francisco Llopis; i Adrià Tadeo, Ana María María i Clara Navarro de l’IES Laurona.

Guanyadors del V Concurs de Booktrailers

L’acte també va servir per fer entrega dels premis del V Concurs de Booktrailers, organitzat per la Xarxa de Biblioteques de Llíria. El primer premi va ser per a Alejandra García pel seu projecte sobre “La chica invisible”; el segon premi va ser per a Mina Navarro per “Los 12 trabajos de Astérix”; mentre que el tercer premi va recaure en Emma Navarro, pel seu treball sobre la trilogia “Silber”.

 

Este concurs tracta d’acostar la lectura a l’alumnat de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius a través de la creació de vídeo, amb una durada que no pot superar els dos minuts, en què recomanen un llibre, presentant-lo d’una manera original i atractiva.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here