Ca Susi, o quan has de fer el sopar per a 1400 persones

Dimarts a la nit al Pavelló Nou havia preparat un sopar molt especial pels majors. Més de 1400 persones varen acudir per gaudir del sopar, de la companyia i de la música i el ball del Grup de Danses del Tossal. Un sopar del qual es va encarregar Rosario Coll, de Ca Susi. «Enguany és el quart any que preparem este sopar, i cada any acudeix més gent. El primer preparem com per 600 persones, i ara ja estem en 1400″ ens comenta Rosa.

Un berenar on es va homenatjar a la quinta del 53, que enguany arriben als 65 anys de la jubilació. Per ells i per tots els que acudiren, l’equip de Ca Susi va deixar unes taules ben preparades amb una bandeja per cadascú «Preparem per a cada persona un pac amb coses típiques del poble, com llonganisseta i botifarra, sambarot, un cocot, un poquet de formatge, i un dolç» ens explica Rosario qui va comptar amb un equip molt femení perquè tot isqués a la perfecció al sopar del Pavelló «És un poc una locura però tinc molt bon equip» admet.

«Este mati, ha estat entrant gent per felicitar mos que estigué molt bé tot, i nosaltres contentíssimes» diu amb satisfacció Rosa que a més de portar el sopar als majors del Pavelló, també va dur a casa el pac a uns 300 majors que volgueren participar en el sopar, però que per salut no pogueren acudir al pavelló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here