Ciudadanos es rearma a Llíria després de l’expulsió del partit de Juanjo Alcayde

Una carpa de ciudadanos s’ha instal·lat este dijous a les portes del mercat amb l’objectiu de visualitzar la tasca del partit entre els veïns i veïnes de Llíria. Després de l’expulsió que va protagonitzar el regidor Juanjo Alcayde a setembre passat en entrar a formar part de l’equip de Govern de Manolo Civera sense consentiment del Partit, ara arriba una època nova «home, de tindre un regidor, estar als Plens, treballar pel poble, i visualitzar la nostra feina, a no tindre’l, és molt, hem perdut una oportunitat» han assenyalat els membres de Ciudadanos.

El Partit taronja es torna a rearmar de cara a les pròximes eleccions que es celebraran el 2019 «ara a primers d’anys el partit farà primàries, i d’allí ja vorem qui serà elegit. Tot si es continua el calendari marcat, que sembla que no està clar del tot.  Però en principi estos són els terminis».

Sobre com està el partit a Llíria ens comenten que hi ha «una agrupació xicoteta però molt treballadora, a poquet recuperant-se de la decisió d’Alcayde. Ens ha fotut prou, a banda de l’amistat personal, pensarem que seria molt bon candidat, però ha eixit mal, ell decidí continuar un altre camí i políticament s’hem separat» ens comenten.

A Llíria reconeix que Ciudadanos «tenim una base de vot, perquè ens coneix la gent en l’àmbit individual, i altres que estan atrets per la marca i el que està fent el partit a l’àmbit nacional«.

En relació a la taula que han muntat este dijous on regalaven merchandising de la Marca, «estem fent una campanya perquè la gent sàpiga que estem, encara que no tenim el regidor. A més començarem una ronda de reunions en les associacions, i ja tenim quasi el programa electoral acabat. Ara és època de treball i de rearmar-se de cara a les pròximes eleccions» han remarcat este dijous des del partit.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here