La III carrera «Llíria contra el càncer» recapta més de 5000 euros solidaris

L’esport i la solidaritat han anat hui de la mà, amb la celebració de la tercera Carrera i Marxa ‘Llíria contra el Càncer’, que ha convertit esta vesprada la ciutat de Llíria en una marea verda per tots els carrers pels que ha transcorregut la prova. En l’edició del 2018, han participat més de 1.000 esportistes i s’han recaudat més de 5000 euros.

Esta carrera, que forma part del circuit provincial de carreres de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) ha contat, una volta més, amb la participació dels veïns i veïnes de Llíria, que han decidit sumar-se a este esdeveniment esportiu, que s’ha convertit en un dels actes habituals de la Fira i Festes de Sant Miquel. Gràcies a la participació de tots, la tercera edició ha aconseguit recaptar un total de 5.145 euros, que s’acumulen al total de 150.239 euros que s’han recollit en les carreres del circuit d’enguany.  

Pel que fa a la carrera, Adrián Gijón i Jessica Velasco han sigut els primers en creuar la meta del recorregut de cinc quilòmetres, que ha discorregut pels carrers del nucli urbà. Adrián Gijón ha parat el cronòmetre en un temps de 17:27, mentre que Jessica Velasco ha completat la prova en un temps de 19:52. Per la seua banda, els guanyadors de les categories locals han sigut Abderrahman Zkim i Esther Fernández.

Més enllà dels guanyadors i les marques, el més important de la vesprada de hui és que la tercera Carrera i Marxa ‘Llíria contra el Càncer’ ha mobilitzat a centenars de veïnes i veïns del municipi i també a visitants, que s’han unit en una vesprada en què la solidaritat ha primat per damunt de tot.  

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here