Tots els actes de la programació de La Fira i Festes de Sant Miquel 2018 per no perdre’t res

Després de la presentació del Llibre de Festes que es va celebrar el dimecres a la vesprada a ca la Vila, este divendres comencen les Festes de Sant Miquel 2018. A esta notícia vos oferim tota la programació detallada dels actes per a no perdre’s res i consultar de forma fàcil els esdeveniments que hi han preparat per a les Festes Patronals de Llíria.

 

Divendres 14 de setembre

20.00 h. Presentació del llibre LLÍRIA, LA GENT I ELS COSTUMS. Memòria gràfica” de José Vicente Soriano Bondía amb la col·laboració de Carles Subiela Ibáñez i exposició de les fotos més emblemàtiques i ampliades. Lloc: Centre Multiusos

Dissabte 15 de setembre

9.00 h. “XVII Passejada amb carro” per als xiquets de 6 a 12 anys pels camins del nostre terme.

10.00 h. 2a Fira del Llibre a Llíria durant tot el dia. Lloc: Plaça Major.

10.00 h. Campionat de Petanca a les pistes del parc de Petanca del Prat. I

11.00 h. 2a Fira de l’Esport a Llíria durant tot el dia.

16.00 h. “XXVII Passejada amb bici” pel voltants de Llíria. 

19.00 h. Concert de l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”. Lloc: Església de la Sang.

Diumenge 16 de setembre

9.00 h. Una cistella pel Sahara. Lloc: Pavelló Pla de l’Arc. 

10.00 h. Campionat de Petanca a les pistes de Petanca del Prat. 

19.00 h. IV Memorial Silvestre d’Edeta. Concert l’Orquestra de Plectre “El Micalet”. Lloc: Església de la Sang.

19.00 h. III Carrera Llíria contra el càncer. 

Llíria Contra el Càncer 2018

Dilluns 17 de setembre

19.00 h. Inauguració de l’exposició amb motiu del XX aniversari de l’Escola de Dibuix i Pintura de Weronika. Lloc: Centre Multiusos.

 

 

Dimecres 19 de setembre

 

19.30 h. Inauguració de l’exposició de Manuel Silvestre “Diàleg amb Silvestre d’Edeta”. Lloc: Ca la Vila.

 

22.00 h. II Mostra de Teatre Amateur Local. Grup de teatre de la Majoralia de Sant Vicent ens ofereix la comèdia “Qui mos mana fer teatre”. Lloc: Teatre de la Llar del Jubilat.

Dijous 20 de setembre

 

19.00 h. Inauguració de l’exposició: LES CASETES NOVES: 65 ANYS

L’Arxiu Municipal de Llíria commemora amb aquesta exposició el 65é aniversari de la inauguració del grup de vivendes Laurona, conegut popularment com a les Casetes Noves (1953-2018). Lloc: Tourist Info Llíria-Mausoleus Romans.

22.00 h. II Mostra de Teatre Amateur Local. L’Associació Cultural “El Teatret de Sant Francesc” representa el sainet “Nelo Bacora” de Josep Peris Celda. Direcció: Paco Ibáñez. Lloc: Teatre de la Llar del Jubilat.

 

Divendres 21 de setembre

 

19.30 h. Presentació del llibre “El rumor de la fe. Un camino de búsqueda personal” de Josep Mª Jordán Galduf. Lloc: Ca la Vila.

22.30 h. Companyia de teatre la Fam presenta l’espectacle “EL MIRACLE DE L’AIGUA”. Amb motiu de l’any Sant Vicentí, LA FAM Teatre ha elaborat un espectacle de teatre de carrer de gran format amb mapping, acrobàcia aèria, dansa, música i pirotècnia. Lloc: Plaça Major.

 

Dissabte 22 de setembre

10.00 h. Tir social al plat. Trofeu Centenari. Lloc: Camp de tir “La Arboleda”.

18.00 hores. Exhibició eqüestre. Lloc: Instal·lacions del Prat. O

19.30 h. Acte d’atorgament de les distincions honorífiques del M.I. Ajuntament de Llíria de l’any 2018. Lloc: Plaça Major.

22.00 h. Cercavila de les bandes des dels respectius locals socials fins a la plaça Major.

22.30 h. CONCERT DE LES BANDES a la plaça Major. El compositor internacional FRANCO CESARINI serà homenatjat en reconeixement per la seua contribució a la música. Hi participen l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria i la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria.


Diumenge 23 de setembre

 

10.00 h. Tir social de blancs a braç. Lloc: Camp de tir “La Arboleda”. 

13.00 h. Cercavila de les autoritats acompanyades per la Banda Primitiva de Llíria, precedits per un grup de tabal i dolçaina.

14.00 h. Atronadora mascletà a la plaça Major.

18.00 h. Representació de l’espectacle musical per a tota la família “El reino del León”. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

22.00 h. Actuació del gran il·lusionista YUNKE, subcampió del Món i Oscar a la màgia. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

 

Dilluns 24 de setembre

 

19.00 h. Acte de la donació del fons documental de Gómez de Edeta a la ciutat de Llíria. Organitza Xarxa de Biblioteques. Lloc: Ca la Vila.

22.00 h. Nit de Flamenc, la companyia “Flamenco Valencia” presenta l’espectacle “Andaduras”. Art, força, passió, sentiment, música, colors. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

 

Dimarts 25 de setembre

 

19.00 h. Lliurament dels premis a l’excel·lència acadèmica i acte d’homenatge als mestres dels centres educatius de Llíria que s’han jubilat enguany. Lliurament del premis del Concurs de Booktrailers  Lloc: Teatre de la Llar del Jubilat.

20.30 h. Berenar sopar per a la gent major. A continuació, actuació del Grup de Danses i Rondalla “El Tossal”. Lloc: Plaça Major.

 

Dimecres 26 de setembre

 

19.00 h. Concert de la Banda Musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos. Lloc: Teatre de la Llar del Jubilat.

22.00 h. Espectacle  de B VOCAL “Al natural, sin instrumentos añadidos”, espectacle que fusiona la música a cappella, i l’humor. La veu és l’únic element protagonist. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

 

Dijous 27 de setembre

 

18.00 h.  Fases prèvies del XV Open de Billar a 3 Bandes, modalitat KO. Lloc: en la seu del Club de Billar.

18.00 h. Lliurament de premis del IV Certamen de relats curts en castellà i valencià Pasqual Enguídanos-George H. White. Organitza: Xarxa de Biblioteques. Lloc: Ca la Vila.

19.00 h. Presentació del llibre “30 mujeres fascinantes de la historia de Valencia. Lloc: Ca la Vila

22.00 h. Nit de teatre. La companyia Saga Producciones presenta “Aguacates” de Tirso Calero.  Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

 

Divendres 28 de setembre

LA BAIXÀ

 

Del 28 de setembre al 7 d’octubre. Torneig de la Raqueta “Jorge Gorris”, en les modalitats esportives de tennis, pàdel i frontennis. Totes les categories.

18.00 h.  Fases finals del XV Open de Billar a 3 Bandes, modalitat KO. Lloc: en la seu del Club de Billar. Organitza: Club Billar Llíria.

12.00 h. Al Reial Monestir de Sant Miquel: Eucaristia de la Germandat Sacerdotal Edetana.  

18.30 h. Solemne baixada de la imatge de sant Miquel des del Reial Monestir fins a la parròquia de l’Assumpció, acompanyada per la Banda Primitiva de Llíria.

23.00 h. En un esdeveniment únic, gran concert de Krisha, Pep Gimeno Botifarra i Carmen París amb la Banda Primitiva de Llíria. Lloc: Plaça Major.

 

Dissabte 29 de setembre

LA FESTA MAJOR

 

12.00 h. Celebració de la Solemne Eucaristia a l’església de l’Assumpció.

13.30 h. Cercavila de les autoritats acompanyades per la Banda Simfònica Unió Musical i precedits pel Grup de Danses “El Tossal” de Llíria.

14.30 h. Grandiosa i ensordidora mascletà a la plaça Major.

19.30 h. Solemne processó interparroquial en honor de l’arcàngel sant Miquel, amb l’acompanyament de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria a la imatge de sant Vicent Ferrer i de la Banda Simfònica Unió Musical a la imatge de sant Miquel.

23.30 h. Gran espectacle musical, festa, animació, les millors cançons amb l’actuació de l’Orquestra Euforia. Lloc: Exteriors pavelló Pla de l’Arc.  

 

Diumenge 30 de setembre

 

10.00 h. Celebració del III Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure “Pintor Josep Manaut” Llíria 2018. Lloc: Plaça Major.

19.00 h. Pujada de la imatge de sant Miquel des de la parròquia de l’Assumpció fins al Reial Monestir. Eucaristia pels difunts de la Germandat de Sant Miquel.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here