Llíria viu un emocionant trasllat de la Verge del Remei

Un emocionant Trasllat del Remei 2018, s’ha dut a terme este matí, al voltant de les dotze del migdia. L’acte, que ha congregat a centenars de remeians i remeianes en la costera del Remei, ha sigut – una volta més – una demostració del fervor i la devoció del poble de Llíria a la Mare de Déu. Hui un dels protagonistes, a més de la Mare de Déu ha estat el senyoret, el gegant que ha tornat a lluir tota la seua elegància després de la seua rehabilitació.

Després de l’eixida de Sant Joan de Mata i la Santíssima Trinitat, ha tingut lloc el moment més esperat: l’eixida de la Mare de Déu del Remei. Els coloms, els pètals de roses, les salves en el seu honor, l’himne i els crits de: «guapa» i «visca la mare de tots els remeidans».

Després de pujar la costera del Remei, amb el dur esforç dels 16 portants de la imatge, la Moreneta ha encarat el carrer del Remei cap a l’església de l’Assupció.

 

 

 La Verge ha estat acompanyada per tota la Clavaria i Majoralia 2017-2018 molt emocionada d’estar tan a prop de la Verge de tots el Remedians.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here