Asunción Veses i Lluís Blanch Aragó, nous Clavaris del Remei

Asunción Veses i Lluís Blanch Aragó són els nous Clavaris del Remei per les Festes del 2019-2020. En acabar la processó s’ha procedit al sorteig de la nova Majoralia i els Clavaris. En conèixer-se la notícia els crits, els abraçaments i els plors han sepultat els dos nous Clavarisi.

Asunción Veses, és a més la dona del Clavari de Sant Vicent, Vicent Castellano, germà de Toni l’actual Clavari que hui deixa el seu càrrec. A més Susi, com l’anomenen els amics és de família remeiana i tant ella com sa mare estaven visiblement emocionades: «No li puc dir que no» ha comentat la nova clavariesa quan li hem preguntat si acceptarà.

Poc després s’ha conegut al Clavari, Lluís Blanch Aragó, que es trobava al costat de la seua dona, i que immediatament s’han embraçat emocionats.

A més Susi i Lluís són amics, i es coneixen de les Festes de Sant Vicent, així que els dos junts encapçalaran la Majoralia amb moltes ganes, segons han comentat en mitat de totes les felicitacions.

Després del seu nomenament, també s’ha donat a conèixer el nom dels majorals i majoralesses que els acompanyaran en la seua aventura al capdavant de la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here