Llíria i el districte xinés de Pinggu signen un acord d’agermanament entre ambdues ciutats

La ciutat de Llíria ha signat hui un acord d’agermanament amb el districte xinés de Pinggu, que pertany a la ciutat de Pekín; amb l’objectiu d’enfortir la relació d’amistat i col·laboració entre les dues ciutats. La signatura de l’acord s’ha realitzat aquest matí, en l’edifici de Ca la Vila, amb la presència de l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, l’alcalde de Pinggu, Yang Dongqi; i altres representants polítics d’ambdues ciutats.

Entre els representants del municipi, han estat presentes la Banda Primitiva, la Unió Musical, l’Agrupació Musical Edetana ‘Vicente Giménez’, l’Orquestra de Plectre El Micalet, el dissenyador Francis Montesinos, l’escultor Rodolfo Navarro, l’empresa Vegamar o els representants de l’esport edetà, amb Nacho Rodilla i el Club de Gimnàstica Rítmica al capdavant.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha volgut posar en relleu la intensa labor de “totes les entitats i personalitats locals per portar el nom de Llíria per tot el món”. Per altra banda, el primer edil ha volgut ressaltar que l’acord entre Llíria i Pinggu traspassarà l’àmbit musical. “L’activitat musical de la nostra ciutat és coneguda en el món sencer, però la col·laboració entre Pinggu i Llíria aprofundirà en molts altres sectors”.

Per la seua part, l’alcalde de Pinggu ha volgut agrair la “hospitalitat de la ciutat de Llíria, que ens ha brindat un viatge molt interessant. Gràcies també a tots els artistes perquè, gràcies al seu treball, aconsegueixen que Llíria siga una ciutat rica i dinàmica”. Al mateix temps, ha volgut mostrar la seua satisfacció per l’acord, que “permet enfortir els llaços d’amistat entre Espanya, Xina i les ciutats dels dos països.”

La visita de la delegació xinesa de Pinggu es completa amb la visita a alguns dels monuments turístics de la localitat, com a mostra de la història i l’ampli llegat del municipi de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here