Germán Izquierdo i Patricia Calvo, nous Clavaris de la Puríssima

Ells seran els Clavaris per a les festes 2019 i 2020, tal com s’ha conegut fa uns minuts en acabar la processó

Germán Izquierdo i Patricia Calvo. Ells seran els Clavaris de la Puríssima per a les festes del 2019 i 2020. Fa pocs minuts, el president de l’Arxiconfraria de la Cort de Mari, Ernesto Civera, ha donat a conèixer el nom dels representants de les festes per als dos pròxims anys.

En conèixer-se la notícia, amb l’església plena de gom a gom, els crits, els abraçaments i els plors han sepultat els dos nous Clavaris que, pocs minuts després, s’han fet la seua primera foto oficial als peus de la Puríssima.

La notícia amb acabat amb els rumors que no han parat de circular pel barri del Raval en els últims dies. Han sigut molts els candidats. Alguns són els que sonen cada any i, enguany, se n’han unit de nous a les ternes de candidats.

Independentment d’això, Germán i Patricia són els Clavaris per als anys 2019 i 2020. Després del seu nomenament, també s’ha donat a conèixer el nom dels majorals i majoralesses que els acompanyaran en la seua aventura al capdavant de la festa.

Amb esta Clavaria i Majoralia, les festes de la Puríssima encadenen quatre cicles de Clavaris i Majorals consecutius; un fet que no havia ocorregut en tot el segle XXI. L’any 2013-2014, van ser Paco Murgui i MªÁngeles Notario; l’any 2015-2016, Rafa Villarejo i Concha Herrero; i al 2017-2018, Ricardo Cervera i Inma Esteve.

Ells han sigut els altres protagonistes de la nit. Amb la processó, Inma, Ricardo i els seus majorals han posat el punt final a l’aventura de representar a l’Arxiconfraria de la Cort de Maria. Acaben dos anys plens de moments que recordaran per sempre.

Però després de la nit de hui, el Raval mira al futur amb Germán i Patricia els Clavaris de la Puríssima 2019-2020.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here